Srbi u Hrvatskoj dobivaju banku

Bez autora
Mar 10 2011

Hrvatski Srbi uskoro bi mogli imati banku u Hrvatskoj. Neće je osnovati, nego su posve pragmatično odlučili kupiti postojeću - malenu A štednu banku malog poduzetništva. Zvonko Agičić novi je predsjednik Uprave banke, a očekuje se kako će se i ugovor o preuzimanju uskoro naći na stolu guvernera Rohatinskog. Nakon što novi vlasnik - novosadski Fond za razvoj Autonomne pokrajine Vojvodina - preuzme banku, slijedi dokapitalizacija do 100 milijuna kuna, a banka će se preimenovati u - Tesla banku.

Srbi u Hrvatskoj dobivaju bankuHrvatski Srbi uskoro bi mogli imati banku u Hrvatskoj. Neće je osnovati, nego su posve pragmatično odlučili kupiti postojeću - malenu A štednu banku malog poduzetništva.

Zvonko Agičić novi je predsjednik Uprave banke, a očekuje se kako će se i ugovor o preuzimanju uskoro naći na stolu guvernera Rohatinskog.

Nakon što novi vlasnik - novosadski Fond za razvoj Autonomne pokrajine Vojvodina - preuzme banku, slijedi dokapitalizacija do 100 milijuna kuna, a banka će se preimenovati u - Tesla banku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik